Creatieve Bijbelstudie – 10 mei 2022

Creatieve Bijbelstudie

Dinsdag 10 mei hoop ik weer een creatieve Bijbelstudie te geven, met hulp van het materiaal van De Tekenschool uit Barneveld. Thema van deze Bijbelstudie is: Edelstenen. Dit zijn mooi geslepen stenen uit ruw materiaal. Veel volwassenen en kinderen hebben wat met stenen. Mooie steentjes uit de natuur, mooie mozaieksteentjes. Schitterende geslepen stenen. De sieradenwinkels hangen er vol mee. God gebruikt in de Bijbel ook vaak edelstenen om iets heel moois aan te duiden.

We gaan met elkaar een aantal Bijbelteksten bekijken die gaan over edelstenen en wat God daarmee wil zeggen. Daarna gaan we, met de nodige instructies, een edelsteen tekenen. Ieders edelsteen zal er weer anders uitzien. Het kan iets vertellen over waar en hoe jij in het leven staat. De ervaring is dat het mooi en waardevol is om op deze manier meer inzicht in jezelf en mogelijk ook in elkaar te krijgen.

Heb je zin om mee te doen? Dan is het fijn als je je van te voren bij mij opgeeft, zodat ik voldoende materiaal mee kan nemen. We starten om 19.30u in de kerk.

Tot dan! Ds Judith Visser

Judith Visser-Sonneveld
Predikante van de Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen
06 233 747 26