Op deze pagina zijn de kavels van de talentenveiling te vinden. Er komen regelmatig nieuwe kavels bij. Wil je bieden op 1 van deze kavels, lees even de spelregels, maak een account aan en veel plezier!

Talentenveiling

Het gaat weer gebeuren…
Vrijdagavond 27 maart 2020, vanaf 19:30 uur, willen wij samen met u een talentenveiling houden.

Net als in 2013 (ja, het is alweer ruim 6 jaar geleden dat de vorige talentenveiling een daverend succes was) houden we de veiling in ons eigen kerkgebouw.

De opbrengst zal, nadat de zalen verbouwd zijn, gebruikt worden om deze verder in te richten en aan te kleden. Op korte termijn vindt u op de site van onze kerk de eerste veiling items. Ook via de beamer en het kerknieuws houden wij u op de hoogte van de kavels waar u op kunt bieden.

U kunt uw in te brengen item(s) per mail sturen naar: talentenveiling@gknijkerkerveen.nl , of dit op een briefje in de speciale Talentenveiling-box voorin de kerk doen, bij de ontvangstouderling op zondagmorgen. De veiling op de site (www.gknijkerkerveen.nl/talentenveiling) sluit op 20 maart. De hoogste biedingen op 20 maart zullen op 27 maart als openingsbod gelden.
Laten we er samen met u een gezellige avond met een mooie opbrengst van te maken.

We hopen dat u allemaal, jong en oud, een kavel aanbiedt. Of u nu iets zelf maakt, iets weggeeft, iets kookt, bakt, repareert, noem maar op, laten we onze talenten, groot en klein en van jong en oud op deze avond aan elkaar aanbieden!

Heeft u vragen?
Stel ze gerust aan één van ons.

Met vriendelijke groet,
Janita Bouw
Martin Bremer
Tjeerd Bralts

<< Naar de kavels >>