NAAR DE KAVELS!

Talentenveiling – Inrichten en aankleding van de zalen

=====

Helaas zal ook de talentenveiling ivm het Coronavirus verplaats worden naar een nog nader te bepalen datum.
Zodra we een nieuwe datum hebben zal dit via de website gecommuniceerd worden.

=====

Het gaat weer gebeuren op xx-xx, vanaf 19:30 uur, willen wij samen met jullie een talentenveiling houden.

Net als in 2013 (ja, het is alweer ruim 6 jaar geleden dat de vorige talentenveiling een daverend succes was) houden we de veiling in ons eigen kerkgebouw.

De opbrengst is, nadat de zalen verbouwd zijn, voor de inrichting en aankleding van zalen achter de kerk. Op korte termijn vindt u op deze site de eerste veiling items. Ook via de beamer en het kerknieuws houden wij u op de hoogte van de kavels waar u op kunt bieden.

U kunt uw in te brengen item(s) per mail sturen naar: talentenveiling@gknijkerkerveen.nl , of dit op een briefje in de speciale Talentenveiling-box voorin de kerk doen, bij de ontvangstouderling op zondagmorgen. De veiling op de site (www.gknijkerkerveen.nl/talentenveiling) sluit op 20 maart. De hoogste biedingen op 20 maart zullen op 27 maart als openingsbod gelden.
Laten we er samen met u een gezellige avond met een mooie opbrengst van te maken.

We hopen dat u allemaal, jong en oud, een kavel aanbiedt. Of u nu iets zelf maakt, iets weggeeft, iets kookt, bakt, repareert, noem maar op, laten we onze talenten, groot en klein en van jong en oud op deze avond aan elkaar aanbieden!

Heeft u vragen?
Stel ze gerust aan één van ons.

Met vriendelijke groet,
Janita Bouw, Martin Bremer en Tjeerd Bralts

Kavel aanmelden
NAAR DE KAVELS!